Välkommen inkännande själ.
Du som önskar: 

mer klarhet, kontakt med
din inre visdom, 
energipåfyllnad,
läkning och själsliga upplevelser.
 

Min målsättning är att hjälpa dig gnistra ditt vackra ljus än mer.
För dig att följa din inre guidning lättare.

Med varm hand blir du kontintuerligt kärleksströsslad
med nya insikter, energi och inre lugn.
Enkelt, prisvärt och lättillgängligt när det passar dig.

Känner du kallelsen att ta del av Jenny Åsenlunds uppskattade högvibrerande healing
hemifrån din dator eller mobil? Då har du kommit rätt.

Detta ingår i Ditt gnistrande liv medlemskap

1. Live guidad healing 1ggr/mån: 

 Kraftdagar skickar jag guidad meditativ distanshealing.  Du kan anmäla du dig på förhand, då får du ett mail med en länk till live i Zoom. De tidigare inspelningar finner du även här och kan lyssna på hur många gånger du vill.

2. Privat podd: Skapa ditt gnistrande liv:

Du finner även inspelningar av healingsessioner samt privata inspirerande coachsessioner i poddformat.  Syfte att lyfta dig i din utveckling för att bli den bästa versionen av dig själv. Poddformatat är för att det ska vara lättillgängligt via telefon att lyssna.

3. Meditationer

Här får du kärleksfull pepp för att du ska få till din meditationsstund som gör dig så gott. Meditationerna är skapade och inspelade från mitt hjärta till ditt. Fylls på kontinuerligt.

Varmt välkommen in i hjärtinnerlig gemenskap.
Nästa live guidad helande meditation 2023:

Live i Zoom 28/11 kl 9 2023
Balanserande healing för inre harmoni


En gudomlig balanspelare finns inom dig. Som kopplar ihop dig med det jordiska och himmelska. Din ryggrad är en naturlig kanal som förbinder dessa poler. När du befinner dig i ditt totala centrum i hjärtat är du i kontakt med nollpunktsenergi. Då känns livet lätt och ledigt och du följer flödet utan ansträngning. Svårigheter faller bort. Det har visats för mig att inre harmoni öppnas som en perfekt avvägd vågmästare i ett ljustempel.

 Energierna kommer hjälpa dig släppa obalanser, smärta, orättvisor, sorg, skuld, skam, rädslor, som gör att du inte kommer till din kärna. Och då kan du känna dig trött och vilsen.

Healingen hjälper dig in i inre harmoni och balans.

Jag är så tacksam för var och en av er. Tillsammans gör vi skillnad när vi väljer att stå i ljuset och kärleken och tro på en ljus framtid.

Det blir alltid lika spännande för mig att guida energin som kommer igenom för vårt högsta bästa. Jag jobbar intuitivt dvs inget skrivet manus utan orden kommer utifrån energin i nuet.
Min röst guidar dig in i ett meditativt tillstånd.

Vore så fint om du kom med om du känner dig kallad.
Tillsammans blir energin fördjupad oavsett när du väljer att ta emot.
Med kärlek,
Jenny

PS. Första gången du provar kan du välja prova en gång, annars är min tjänst medlemskapsbaserad utan bindningtid. Förändring sker över tid. Därför jag uppskattar månadsformatet. Jag vill se dig växa och lysa än mer.

"Ditt gnistrande liv" är för dig som önskar själsfulla stunder som hjälper dig att utvecklas och hantera livets prövningar och skiftningar. Särskilt viktigt stöd för högkänsliga empater med stora hjärtan. Här tar du ansvar för din energi kontinuerligt, för att inte riskera att ge bort sig själv och bli trött och utmattad. Dessutom finns möjligheten för dig att utveckla kontakten med:
Din inre röst och själ, högre jag, änglar, stjärnsjälar eller nära och kära som lämnat jordelivet.
Du väljer själv hur länge du vill vara med.
 
Kostnaden är 333kr/mån och ingen bindningstid.
Vill du bara ta del av en session avslutar du enkelt under dina uppgifter eller välj att prova på.

I portalen får du även ta del av tidigare
 live healingsessioner:  

- "Renande och stärkande healingsession"    
 - "Stärkt din inre gudinna-healing."    
- "Fördjupa din intuition - healande fullmånehealing"      
- "Ettans nystartande energi."  Energin är kanaliserad 11/1 i ettans möjlighet för omstart.    
 Tillgång till live guidade inspelningar numerologiskt och energimässigt starka dagar från 2022.   (ex 11/11 änglaenergi och 8/8 lejonportal)     

Energimässigt tar du emot frekvensen oavsett tidpunkt när du tar emot. 
Din intention sätter igång energiaktiveringen.

"Jag hjälper oss att tillsammans läka vårt inre och sprida positiv energi.
Jag kopplar upp mig till källan så alla får precis vad vi behöver i stunden.
 
Tack för din närvaro.
 
Du är en viktig pusselbit som bidrar med att vara du.
När vi är oss själva, nära hjärtat, bidrar vi till att världen blir en bättre plats.
I din nya tiden hjälps vi åt tillsammans för att fler ska leva från hjärtat.
 
Du behöver inte fixa allt själv.
 
Allt börjar med oss själva, att våga prioritera oss själva och se, känna och uppleva att vi tillhör ett större sammanhang.
Släppa krav från omgivningen och börja lyssnat inåt på våra egna behov.
 
Jag får till mig inför varje månad vilken dag som energimässigt gynnar healingenergin att strömma igenom med månens faser och numerologiskt starka dagar."

Med kärlek,
Jenny Åsenlund

Frågor & Svar

- Alla som vill inkluderas i healingenergin oavsett när du väljer att ta emot. Det är din egen intention som aktiverar energin oavsett när du tar emot.
- Inspelningen återfinns både i medlemsportalen samt i din privata medlemspodd. Gör att du lättillgängligt kan lyssna från din mobil i privata appen via Podcaster eller Googles app precis när du vill, hur många gånger du vill.

- Inspelningar sker live på Zoom inifrån medlemsportalen. Du behöver internet och en dator, eller platta eller telefon.
- Inspelningen återfinns både i medlemsportalen samt i den lättillgängliga medlemspodden.
- Du kan enkelt lyssna från din mobil i privata appen via Apples Podcaster eller Googles plattform.

- Du behöver ingen tidigare erfarenhet, bara ett öppet sinne. - Kom som du är fina. - Känner du dig kallad och önskar unna dig själsfulla stunder och uppleva nya andliga upplevelser är det för dig.
- Dessa sessioner påminner mycket om meditation eftersom Jennys kärleksfulla guidning är med dig hela tiden. Som gör att det blir lättare att följa med tycker många.
- Ibland ingår musik och de vibrationerna hjälper också till i läkningen och kan fördjupa din upplevelse genom frekevenserna inverkan på ditt energifält och ditt inre.

- För dig som önskar hjälp att slappna av, få återhämtning, komma in i dig själv tryggt kärleksfullt guidad.
- Bär inre stress eller trauman, som har smärta eller oro.
- Även för dig som önskar stärka din energi, höja din vibration, och utvecklas som människa och lära dig mer om din andlighet, numerologi och lita på din egen intuition och budskap som kommer till dig.
- Önskar möten med vänner och släkt som lämnat jordelivet är något många upplever i dessa sessioner.

Det enda som behövs av dig är att du stannar upp liggandes eller sittandes 30 min för att ta emot. Att du vill ta emot healingenergin som är universell villkorslös kärlek. Om du inte vill tro kommer du stänga dit energisystem och därmed din upplevelse. Healing har inget med religion att göra. Däremot är tron på antingen källan, universum, gud, att allt är energi, att vi är mångdimensionella en förutsättning. Det räcker dock att du känner dig trygg och är nyfiken, då finns healingenergin där för dig. Healing är kärlek.

Vi upplever otroligt olika. Min önskan är att du inte ska jämföra med andra eller tro att det blir lika varje gång. Du får precis vad du behöver i nuet. Precis som när vi tittar på ett konstverks så ser vi olika detaljer och det väcker olika saker inom oss.
 
Exempel på effekter:
- Uppleva djup avslappning eller somna.
- Se färger och/eller förnimma/se guider/änglar, anhöriga från andra sidan.
- Olika temperatur skiftningar eller/och stickningar i kroppen.
- Känsloskiftningar, bli ledsen eller plötsligt glad.
- Ibland blir du helt lugn och upplever harmoni och bliss. Som att du är ett med allt.
- Få en vision eller insikt, komma på en idé.

Ibland kan energin dra igång för att hjälpa dig släppa något du burit på, då kan vi uppleva yrsel, bli dåliga i magen efter.
Se det som positiva tecken för din läkning.

Dessa skiftningar är tecken på att du tar emot healingenergin precis som du ska. Du har möjlighet att ställa frågor direkt efter liven eller i FB gruppen alt under Community. Healingresan i medlemskapet gör du inte ensam. Vi hjälps åt.

Uppsök alltid sjukvård vid akuta och/eller allvarliga hälsoproblem. Healing är endast ett komplement till andra behandlingsformer. Men fungerar utmärkt för att rensa ditt energifält, och när du vill tillbaka in i din egen ursprungsenergi. Omedvetet plockar vi upp energier från andra i vårt liv, healing rensar bort dessa och då upplever vi olika symtom i den processen.

Just nu är det endast 1 månad och därmed endast en betalning du binder dig till.
Vill du exempelvis vara med en gång vid live healing kan du säga upp dig inom en månad utan ny debitering.
Du får tillgång till allt i portalen under denna period dvs förinspelade healingsessioner, meditationer, medlemspodd och privat FB grupp.
 
Uppsägning gör du själv enkelt under din profil i portalen.
- Du betalar med kort i nästa steg. Om det inte kortbetalning funkar för dig var vänlig hör av dig under kontakt så finns alternativa betalningsmetorder. - Priset du har när du går in gäller så länge du är medlem. Även om priset skulle höjas för nya medlemmar.
- Går du ur och in igen gäller det aktuella priset.

Sagt av tidigare deltagare i Ditt gnistrande liv

"Jennys unikhet är hennes sprudlande lekfulla energi kombinerat med hennes hjärtinnerlighet och djup. Det känns att hon vill mitt bästa och lyfter fram min storhet. Hennes vackra energi och visdom från den renaste källan har läkt och stärkt mig bortom vad jag visste var möjligt.
Tusen tack."
Anna S

"Efter Jennys healing känner jag mig som pånyttfödd. Varje gång en ny insikt. Något faller på plats. En inre vision eller en vacker känsla i kroppen. Känner mig så trygg i din guidning. Helt magiskt. Så rent och kärleksfullt. Ger mig energi i en annars fartfylld vardag."
 Helen

Jag får ofta höra att min mjuka röst hjälper till i djupavslappning
och uppleva ett meditativt lugnt tryggt tillstånd. Som öppnar för
djupare kontakt med universum, din intuition och ditt innersta. Där svaren du söker finns.

Vem är Jenny Åsenlund?

Jenny är en multifasetterad själslig vägledare.  Hennes mission är att bidra till att fler människor ska må bättre, utvecklas och agera mer medvetet öppenhjärtligt.
Hon har en unik kanal till det universella medvetandet.

Hennes önskan är att verka för en ny värld,
en ny tidsålder där empater och högkänsliga värderas högt.
Världens behöver mer medmänsklighet där du står i din kraft.

Jenny är utbildad Fil. kand beteendevetare, projektledare, erfaren ICF certifierad samtalscoach. Hatha, Yin, Medi- och restorative yogalärare, Sound o reiki healer, medialt utbildad.
Leder andlig intuitiv healingutbildning.
 Egen shala och studio i Höllviken.  Verkar främst online och på distans.

Hon arrangerar trumresor, ljuscirklar, kakaocermonier, mantrasång/chanting, retreatresor.
Sedan 2018 kanaliserar hon från högre dimensioner och uppstigna mästare, men framför allt från sitt högre jag. Dessa vackra energier strålar igenom i hennes unika healingsessioner.

Hennes mission är även att lyfta andra Själsliga entreprenörer. Det behövs många ljusarbetare för att hjälpa fler människor vakna upp och väcka ljuset inom sig själva. Alla behövs. Och hon vet hur det känns att gå igenom olika stadier av att vara företagare, en berg och dalbana. Hon tar emot enskilt men även i grupp bortom konkurrenstänk. In i systraskap.
Det är tillsammans vi skapar skiftet för oss själva och på jorden.

Jenny Åsenlund driver egen verksamhet sedan 2014, heltid sedan 2016 och har sen dess väglett 100-talsmänniskor att finna sin egen inre röst och sanning för att leva ett liv mer från hjärtat och själen, som ger mer meningsfullhet och glädje.
Tillsammans förändrar vi världen och allt börjar med oss själva.

Välkommen att ta del du också från var du än är!

Jenny är rösten bakom andliga existiensiella podden: "En röst i Universum" Där lyssnarna blir kärleksströsslade med budskap. Hon delar öppenhjärtligt insikter från sitt eget liv och inspirerar kring vad att leva ett andligt liv innebär i praktiken. Sedan 2018 är hon expertcoach i tidningen Allas. I sin spalt svarar hon på läsarnas frågor om hur de kan öka sitt välbefinnande. Hennes önskan är att sprida hopp och ljus i världen.