Önskar du ny energi, inre lugn, nya insikter i din inre resa, på ett genuint hjärtinnerligt sätt? Längtar du efter utrymme för egentid och en fördjupad spirituell resa i varm gemenskap. 
Fina inkännande själ, då har du kommit rätt.  
Välkommen till Ditt gnistrande liv.

Denna sidan är endast för dig som var med från början när medlemskapet startade.

Jag vet hur det är att kämpa med livspusslet. Att ha ett stort hjärta och vilja finnas till för din familj, nära och kära och ditt arbete,  men att inte få utrymme att landa i dig själv.  

Jag vet hur det är att inte bli sedd och hörd med smärta och må dåligt. Att som högkänslig, inkännande, dras in i andras känslor, humör och energi.  Att känna som världens bördor hänger över sina axlar. Att fyllas av oro som kanske inte äns är vår egen.  Samtidigt känna en önskan att kunna bidra till att världen blir en bättre plats.

Jag vet också hur det är att vilja finna ett nytt sätt att leva hållbart, ha mer i frihet, men inte veta hur.  Att bli överväldigad av alla möjligheter för att lösa sin stress och livspussel. Med en önskan om att få verktyg samlat på ett ställe som du attraheras av och känns lättillgängligt och görbart.

Därför har jag skapat Ditt gnistrande liv medlemskap.  Jag vet vill dela de skatter jag själv funnit för att få ett mer harmoniskt liv och kontakt med min inre vägledning och kontakt med något större. I Ditt gnistrande liv gemenskap anses du inte konstig för att du upplever på djupet, snarare som något värdefullt. För oss som vill utvecklas och lita än mer på vår intuition, hjärta och inre vägledning.

"All förändring börjar med oss själva.
Vi börjar med den inre friden för att sprida den yttre freden." 


Min önskan är att få hjälpa dig gnistra ditt vackra ljus och stråla i din fulla kraft. Må ditt ljus spridas över hela världen. Tillsammans hjälps vi åt.

I portalen tar du del av mina live sessioner varje månad då jag skickar distanshealing. Intuitivt lett med närvaro från hjärtat för ditt högsta bästa.  Du tar del hemifrån din dator eller mobil. Inspelningarna finns kvar för dig att ta del när du vill.

Du köper medlemskap en månad i taget för 333kr/mån. Utan bindningstid.  

Vi fördjupar oss i olika teman för din andliga och personliga utveckling varje månad.

Ny privat medlemspodd lanserad med inspiration och lättillgängliga verktyg för du ska må ditt bästa. Just nu är tema vanor. Korta enkla tips som går att lyssna på parallellt med hushållssysslor och när livet sker helt enkelt.

Maj: Tema: Jag ger och tar emot kärlek (hjärtchakra)
Distanshealing 5/5

Juni: Tema: Jag är sann och sätter naturliga gränser (halschakra)
Distanshealing 6/6

Juli: Tema: Jag öppnar upp för min egen visdom i kontakt med universum (3:e ögat) Distanshealing 7/7

Aug: Tema: Jag är ljus och ett med universum (kronchakrat)
Distanshealing 8/8

Vi bygger tillsammans upp en varm gemenskap i ett slutet Community. Men du kan även ta del i egen takt från din trygga vrå i hemmet, utan prestation och ändå få känna en tillhörighet med likasinnade.

Välkommen till nya möjligheter att skapa Ditt gnistrande liv.

Vem är Jenny Åsenlund:
Jag har sedan starten av mitt första företag 2014, väglett hundratals människor att finna sätt att må sitt bästa och leva mer hållbara liv.  Jag arbetade över 10 år IT-branschen och lade om mitt liv helt när jag trots rädslor följde mitt hjärta att lämna en trygg anställning för att vägleda andra. Jag kombinerar verktyg inom yin-sensing-hatha-mediyoga, meditation, mantra/chanting, trumma, mindfulness, beteendevetenskap, intuitiva/mediala gåvor och reiki- och andlig intuitiv healing. Guidningen är med hög närvaro, innerlig och hjärtlig för ditt högsta bästa.

Jennys högsta önskan är att väcka ditt gnistrande ljus inom dig där din visdoms källa bor för läkning och kraft. I det  kärleksfullt varande finns den bästa versionen av dig själv. Portalen innehåller en unik kombination av kropp, mental, hjärtlig och själslig förstärkning. Lättillgängligt så din praktik och stund för dig blir av. Och för dig att sprida ditt vackra ljus i världen.